Kategorier

Om Webbplatsen

Denna webbplats använder ett flertal olika tekniker för att ge en bra användarupplevelse. Här kan du läsa om dom och även företagen som tillsammans med oss på Nya Moderaterna i Västra Götaland arbetar med webbplatsen.

Dynamic Interactive

Dynamic Interactive är en webbyrå som arbetar med webbdesign, e-handel, interaktivitet, grafisk layout, logotyper och interaktiv marknadsföring. I spåret av Dynamic Groups stora satsning på The Perfect World skapar de kommunikation i de digitala mediekanalerna för 2000-talet. Interaktion, användarvänlighet och en känsla för vad slutkunden vill ha, är Dynamic Interactives ledord.

WordPress

WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

JavaScript

JavaScript är ett skriptspråk som är inbyggt i de flesta webbläsare. JavaScript måste vara aktiverat för att att du ska kunna utnyttja all funktionalitet på denna webbplats. Det finns ingen standard för hur man aktiverar JavaScript utan det beror på vilken webbläsare man har.

Så här gör man i Internet Explorer 7

  1. Gå in i menyn Verktyg och välj Internet-alternativ.
  2. Välj fliken Säkerhet, markera zonen Internet och klicka på knappen Anpassad nivå.
  3. Skrolla ned till Skript och Active scripting och välj Aktivera.
  4. Klicka OK och sedan OK igen.